راهی به حقیقت

یا لثارات الحسین

راهی به حقیقت

یا لثارات الحسین

ادبیات حزب اللهی

به حقیقت باید گفت دلمان برای این ادبیات در عرصه دیپلماسی کشور تنگ شده بود. ادبیاتی از جنس نصر من الله و فتح قریب، ما چه بکشیم و چه کشته شویم پیروزیم و ...

آری وقتی بر خدا توکل کنی و اینگونه سخن بگویی


وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه با تلویزیون دانمارک با اشاره به اینکه اقدام نظامی اسرائیل علیه تاسیسات هسته ای ایران به نابودی این رژیم در مدت یک هفته منجر خواهد شد، اعلام کرد که اسرائیل آنقدر کوچک است که یک هفته هم در یک جنگ واقعی دوام نمی آورد. حتی اگر اسرائیل تصمیم به ارتکاب چنین خطایی شود، این اقدام تل آویو تعیین کننده زمان نابودی تل آویو خواهد بود و اسرائیلی ها به خوبی از این موضوع آگاهند. وی هشدار داد که اقدام نظامی اسرائیل علیه تاسیسات هسته ای ایران، به شیوه ای موثر و با تمام نیرو از سوی از سوی جمهوری اسلامی پاسخ داده خواهد شد.


آنگاه نتیجه اش می شود:


  • روزنامه صهیونیستی "هاآرتص" گفت : "آویگدور لیبرمن" وزیر امور خارجه اسرائیل در یک کنفرانس مطبوعاتی در پکن، گفت که اسرائیل امیدوار است که تحریم‌ها و مذاکرات بتواند دولت ایران را برای پایان دادن به برنامه هسته‌ایش ترغیب کند. وی گفت: ما معتقدیم که جامعه جهانی قادر است که ایران را متوقف کند و این موضوع فقط نیازمند عزم و قاطعیت است. وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در ادامه سخنان خود گفت: ما ترجیح می‌دهیم که جامعه جهانی این مشکل را از طریق گفت‌وگو، مذاکره و دیگر راه‌ها حل کند اما اگر این اتفاق نیافتاد، ما حق دفاع از خود را حفظ می‌کنیم. لیبرمن اضافه کرد: با وجود تحریم‌ها علیه ایران،‌اما تهران هیچ علامتی در توقف فعالیت‌های هسته‌ای خود نشان نمی‌دهد. وی افزود که با "هیلاری کلینتون" وزیر امور خارجه آمریکا موافق است که مذاکرات ماه آینده با ایران آخرین شانس برای حل مسالمت‌آمیز این موضوع است.

     

  • دبیرکل جبهه مبارزه مردمی فلسطین درباره احتمال بروز جنگ در منطقه گفت: تمام احتمالات به خصوص از سوی رژیم صهیونیستی وجود دارد چون ممکن است که این رژیم جنگی را علیه حزب‌الله، سوریه یا ایران به راه بیاندازد به خصوص که اخیرا تبلیغات علیه ایران را افزایش داده است. البته آغاز جنگ موضوع ساده‌ای برای رژیم صهیونیستی نخواهد بود و این رژیم میداند که واکنش ایران و جبهه مقاومت بسیار بزرگ خواهد بود و به همین دلیل است که آمریکا در تلاش است که مانع از هرگونه اقدام اسرائیل شود البته ما بعید نمی‌دانیم که اسرائیل این اقدام را مرتکب شود.



  • به گزارش سایت خبری «هاآرتص» اسرائیل، کامرون که در گفتگو با شبکه خبری «ان. بی .سی» گفت :  در حال حاضر دلیلی برای حمله اسرائیل به تاسیاست اتمی ایران وجود ندارد، اعلام کرد که هنوز زمان برای فشار وارد کردن به تهران از طریق تحریم ها و کانال های دیپلماتیک وجود دارد. نخست وزیر انگلیس ضمن مخالفت با اقدام نظامی اسرائیل علیه ایران اضافه کرد که اسرائیل نباید به ایران حمله کند و اگر چنین کرد نیز ما حمایت نخواهیم کرد. ایران می تواند به فعالیت های هسته ای غیر نظامی ادامه دهد و مدعی می شود اگر ایران از جاه طلبی برای دستیابی به انرژی هسته ای نظامی نیز دست بردارد، می تواند در آینده روابط عادی تری با سایر کشورهای دنیا داشته باشد. نخست وزیر انگلیس که در آمریکا به سر می برد، همچون اوباما به این مساله اشاره کرد که «ما چیزی را از میز برنداشته ایم» و انگلیس هم به اندازه آمریکا صریح است، اما الان زمان اقدام نظامی نیست بلکه زمان افزایش فشارها و اجازه دادن به ایران برای تفکر دوباره است.
    کامرون همچنین با اشاره به این که ایران قصد محو کردن اسرائیل از روی نقشه را دارد، دستیابی ایران به سلاح هسته ای را برای اسرائیل و خاورمیانه خطرناک دانست و اضافه کرد: «این مربوط به امنیت خود ما است. این خطر وجود دارد که ایران توانایی حمله به نقاط دورتر را به دست آورد».


  • به گزارش «تابناک»، «آمی هارل» و «آوی ایساچاروف»، دو تن از کارشناسان حوزه نظامی روزنامه «هاآرتص» در مطلبی که در این روزنامه منتشر کرده اند، به مقامات اسرائیلی هشدار داده اند که اگرچه سپر دفاع موشکی آن ها در مقابل موشک های «حمس و جهاد اسلامی» عملکرد خوبی از خود نشان داد، اما این بدان معنا نیست که این سپر در مقابل موشک های ایران و حزب الله نیز مقاوم است.
    کارشناسان مذکور معتقدند که درگیری های یک هفته گذشته در شرایطی ایده آل برای دفاع از حملات محدود (به وسیله جهاد اسلامی و کمیته های مقاومت مردمی، نه به وسیله حماس) و تنها از یک جبهه انجام گرفت. به باور آن ها، چنین عملکردی یقیناً برای مقاومت در برابر ایران کفایت نمی کند.
    این دو کارشناس سپس با بیان تاریخچه ای از شکل گیری گنبد آهنین، نشان می دهند که پس از 6 سال از آغاز طرح، تنها چهار آتشبار در این سیستم قرار گرفته و پنجمین آتشبار قرار است ماه آینده به آن ملحق شود. در حقیقت، تأخیرهای مکرر باعث شده این طرح با آنچه قرار بود باشد فاصله داشته باشد.
    آن ها سپس با بیان اینکه هر آتشبار قابلیت دفاع از یک شهر متوسط را دارد، اذعان می دارند که اگر در دور بعدی حملات، فلسطینی ها تصمیم بگیرند از موشک های ایرانی «فجر» استفاده کنند که برد آن ها تا «تل آویو» است، مشکلاتی جدی برای اسرائیل ایجاد می شود.
    در ادامه این مطلب، تخمین های «کنست» (پارلمان) رژیم صهیونیستی مطرح شده که بر اساس آن، برای محافظت کامل از این رژیم، حدود 13 آتشبار لازم است. از سوی دیگر، برای اینکه این آتشبارها به حداکثر توان خود برسند، باید تلفیقی از موشک های «آرو» و «مجیک واند» در آن ها به کار رود. این در حالی است که اسرائیل تنها تعداد محدودی موشک آرو در اختیار دارد و اولین مجموعه از موشک های مجیک واند نیز دو سال دیگر به وزارت دفاع این رژیم تحویل داده می شود. البته این در صورتی است که طی این مدت کسری بودجه در این رژیم رخ ندهد. 
    بر این اساس، این کارشناسان نتیجه می گیرند: «در یک شرایط جنگی، محتمل است که تنها تعداد اندکی سیستم رهگیری برای محافظت از مسیرهای هوایی و مراکز زیرساختی استراتژیک به کار گرفته شود. در این حالت، مردم مجبورند در خانه بمانند؛ به دستورالعمل های فرماندهی جبهه داخلی گوش فرادهند و آرزو کنند بهترین اتفاق ها رخ دهد».
    آن ها در نهایت نتیجه می گیرند که نبرد بعدی، خواه با ایران باشد یا حزب الله و یا حماس در غزه، باعث مشکلاتی جدی برای اسرائیل خواهد شد، زیرا ایران و حزب الله و حماس ده ها هزار موشک و راکت در اختیار دارند که می توانند از سیستم های راداری اسرائیل نیز بگریزند و به این ترتیب شانس رهگیری آن ها پایین می آید. این امر می تواند به بن بستی منجر شود که اسرائیل نمی تواند از پس آن بربیاید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد